Social shopping - En helt ny opplevelse

CityOnline er en shoppingportal som hjelper deg å søke blant millioner av produkter fra hundrevis av nettbutikker for å gjøre det enklere for deg som skal handle på nett. Vi søker hver dag igjennom butikker og internett slik at du daglig får oppdatert produktinformasjon. Ved å registrere deg som bruker vil du kunne bygge egne lister over dine favorittprodukter og dele dette med dine venner og følgere.

Etter at CityOnline ble lansert for bare noen måneder siden, har millioner av produkter blitt lagt til markedsplassen. Flere produkter og brukere gjør at vi lærer gjennom erfaring, slik utvikler vi Norges største markedsplattform på nett. Her finner du et rikt utvalg av interessante produkter, kundeomtaler og nøye sammensatte kategorier som gjør det enklere for deg å finne frem til akkurat det du trenger der du ønsker og handle.

CityOnline - Skjermbilde

Enkel markedsføring og salg på nett

Å holde oversikten over alle de nye og spennende butikkene er en heltidsjobb. Derfor har vi tatt jobben med å skape en bedre handleopplevelse på nett for våre brukere, slik at de enkelt kan følge med på hva som skjer i shoppingverden på et og samme sted. 

Har du en butikk du ønsker å registrere? Det er enkelt for deg som butikk å bruke CityOnline. I din webshop har du allerede etablert funksjon for å ta ut liste av varer og bilder. Dette kan du enkelt registrere hos oss og du vil ha en helt ny markedskanal. Ta kontakt med oss så sørger vi for at dine varer blir tilgjengelig på nett

CityOnline - SkjermbildeVi i CityOnline™ jobber kontinuerlig med videreutvikle vår platform. Vi utvider vår teknologi, våre partnerskap og integrasjoner for å gi deg fremtidens markedsplass. Vi har et lokalt fokus for å lage spesielt sterke kjøpsopplevelser for kunder -en utvidelse av lokalbutikk-opplevelsen!

CityOnline - Skjermbilde